Het GOOG boeken?


Het Gelders Opera- en Operette Gezelschap (GOOG verzorgt per jaar ongeveer 20 à 30 optredens. Deze optredens verschillen vaak in programmering en tijdsduur (van 15 minuten tot twee uur). Het GOOG heeft een omvangrijk en gevarieerd opera-operette- en musicalrepertoire. Daarom kunnen wij het programma-aanbod uitstekend afstemmen op uw specifieke wensen binnen dit genre.

Een avondvullend programma, verzorgd door het GOOG alleen of met één of meerdere solisten: vóór de pauze opera, daarna iets luchtiger? Zoals u het wilt!

Weet u dat u ook het Vocaal Ensemble GOOG kunt inhuren, zij brengen opera op maat. Met kerst een concert organiseren kan ook...momenteel hebben ze fantastisch programma met Christmas Carols.

Enkele voorbeelden:

    • Uw muziekvereniging jubileert en wil een groots concert geven. Daarbij nodigt u bijvoorbeeld het GOOG uit. U speelt een aantal werken, het GOOG zingt een aantal liederen en gezamenlijk voeren wij enkele stukken uit.


    • U opent een nieuw bedrijf. Het GOOG/Ensemble luistert uw feestelijke opening op met een passend en op maat toegesneden optreden.


    • Een directielid of het bedrijf zelf viert een bijzonder jubileum. Tussen de gangen van het diner door of ter afsluiting laat u het GOOG/Ensemble b.v. 15 à 20 minuten zingen.


  • Bij een congres, een seminar of een organisatiedag onderbreekt u de lange lijst van sprekers met een kort optreden van het GOOG/Ensemble als muzikaal intermezzo.

Eén ding is zeker; bij een willekeurige greep uit onze mogelijkheden bent u altijd verzekerd van een verrassingseffect. Een onverwacht optreden van een gerenommeerd gezelschap, keurig in avondjapon en smoking!

Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor een complete invulling van uw bijzondere wensen! Wij denken graag met u mee en het verplicht u tot niets. U kunt contact opnemen met Tineke Ouwendijk , telefoonnummer  0318 575 729 of 0654 605 250. E-mail: googmail@planet.nl Algemene email secretariaat: secretariaatgoog@gmail.com Tijdens het concert van 17 maart 2015 interview met Tineke Ouwendijk ivm haar
40 jarig bestuursjubileum.