Sponsoren en partners van het Goog


Afbeelding1
Deze productie kwam mede tot stand dankzij de ondersteuning van de provincie Gelderland in het kader van het programma Cultuur en Erfgoed, Kleine artistieke Producties en Festivals.
BALK logoDe stichting BALK is een amateurzangersbond voor muziektheater en lichte muziek en kent aangeslotenen-contribuanten. Dit zijn grote of kleine amateurzanggroepen of amateurmuziektheatergroepen, die een jaarlijkse contributie betalen. Leden van zanggroepen, die BALK-lid zijn, kunnen bij bepaalde gelegenheden kortingen krijgen, bijvoorbeeld bij deelname aan evenementen en workshops. Het is de taak van BALK om de belangen van de leden te dienen. Evenzo is het de taak van de BALK-bondsleden om de belangen van BALK te ondersteunen, waar dat mogelijk is.
Meer informatie: www.balknet.nl
Studio SanhaveldStudio Sanhaveld
Jan Ligthartplein 37
3706 VD Zeist

Studio Sanhaveld is een full service studio voor elke vorm van grafische communicatie. Dat betekent dat u met elk idee, van doodeenvoudig tot uiterst complex, bij Sanhaveld naar binnen kan stappen. Voor een plan voor uitwerking en voor de volledige realisatie. Studio Sanhaveld is eigendom van één van onze solisten, Pieter Troost. Hij is tevens de fotograaf van veel foto's die op deze website te zien zijn.
Meer informatie: www.sanhaveld.nl
logo tinekeImpresariaat Tineke Ouwendijk
Tel: 0318 575729 en 06 54605250

Hulp bij organisatie van concerten/oratoria en operaproducties.
Bemiddeling bij musici, instrumentaal en vocaal. 
Overeenkomsten maken? 
Snelle afhandeling
? Dan bent u bij ons aan het goeie adres.
 Meer dan 30 jaar ervaring.
Meer informatie: www.impresariaat-tineke-ouwendijk.nl

logo berthil grafische vormgeving, websitebouw, drukwerk Berthil.nl vormgeving | marketing | internet
Weg naar Laren 45, 7203 HE Zutphen
0575-785670
info@berthil.nl

Berthil.nl is een enthousiast eenmansbureau voor websitebouw, grafische vormgeving, voordelig drukwerk en online marketing. Berthil.nl is o.a. de ontwikkelaar van deze website en is o.a. gespecialiseerd op websiteontwikkeling voor solisten, muzikanten en verenigingen binnen de klassieke muziek.
Meer informatie: www.berthil.nl


 

logo_vierhetleven

Samen uit, samen genieten. Gaat u met ons mee?

Stichting Vier het Leven organiseert film, theater- en concertbezoeken voor ouderen die dit niet meer zelfstandig ondernemen. Samen met een gastheer- of vrouw geniet u van een heerlijke avond uit. Iets om naar uit te kijken en nog lang van na te genieten!

Wij nodigen u van harte uit om regelmatig met ons mee te gaan!

Meer informatie: www.4hetleven.nl