Projectlid worden!

Het Gelders Opera en Operette Gezelschap (GOOG) en Arnhem Sinfonietta (AS) bereiden een groot project voor rondom de muziek van Mozart met een concert in Musis Arnhem op zondag 23 februari 2025. Lees meer over het concert hier.

Voor dit project is het mogelijk je aan te melden als projectkoorlid!

Ben je een koorzanger en heb je altijd al eens in een productie met een symfonisch orkest willen meespelen of heb je het genre opera altijd willen uitproberen, maar wist je niet goed hoe en wat, dan is dit je kans! Voor deze productie is het mogelijk om je aan te melden als projectkoorlid. Je zingt en speelt dan alle koorwerken in deze productie mee met het GOOG. Het aantal plekken is beperkt, dus geef je snel op en straal met ons op het podium van de Parkzaal in Musis op zondag 23 februari 2025!

In deze productie ligt de focus op het laatste levensjaar van Wolfgang Amadeus Mozart, 1791. In dit jaar schreef hij La Clemenza di Tito, Die Zauberflöte, het Ave Verum en het Requiem. Uiteenlopende stijlen, maar allen stuk voor stuk onmiskenbaar Mozart. Aan de hand van deze werken nemen we de componist Mozart onder de loep. De artistieke leiding is in handen van ervaren professionals.

Als je meedoet, gaan we ervan uit dat je meedoet met in totaal tien gezamenlijke repetities. Daarbuiten is het voor de mensen die graag samen repeteren, mogelijk dat je je aansluit bij de repetities van GOOG in de periode november-januari.

Je kunt je opgeven tot 27 september door navolgend formulier in te vullen en te versturen. Voor meer informatie: lees de gehele informatiebrief!