HOMEPAGEFOTO

Sinds haar oprichting in 1954 streeft het Gelders Opera- en Operette Gezelschap, kortweg GOOG, naar een programma aanbod dat zo goed mogelijk is afgestemd op de wensen van het publiek, waarbij "uitstapjes" naar wat onbekender werk niet worden gemeden.
Jaarlijks brengt het GOOG een operaproductie of een galaconcert van hoge kwaliteit, waaraan in de loop der jaren veel bekende operasterren meewerkten. De keuze van de opera's en operettes zijn zeer afwisselend en divers.

In de agenda vindt u een overzicht van onze aankomende uitvoeringen.

Ons indrukwekkende 'Comité van Aanbeveling' bevat klinkende namen als Clemens Cornielje (commissaris der Koning van de provincie Gelderland), Marco Bakker (operazanger), Mya Besselink (docent solozang conservatorium Maastricht), Hans Nieuwenhuis (regisseur/voormalig directeur Opera Centrum Nederland), Frank Wentink (ex directeur Wentink Events) en Ellen van Haaren (operazangeres).

Het GOOG staat altijd open voor nieuw zangtalent! Als één van de weinige operagezelschappen heeft het GOOG heel veel jonge leden. De gemiddelde leeftijd is 45 jaar en het jongste lid is 18 jaar. Wij bieden graag een podium voor jong talent, dat onder vakkundige leiding een professionele carrière wil maken. Kom vrijblijvend eens langs op een repetitie avond of schrijf je in als nieuw lid. Op de GOOG-ledenlijst is alvast te zien met wie je dan samen gaat zingen!

Ook de jonge(re) bezoeker is bij het GOOG aan het goede adres: producties van het GOOG worden tijdloos, vernieuwend en soms uitdagend geënsceneerd, waaruit blijkt dat opera actueel blijft en geschikt is voor jong en oud.

Voor een muzikale invulling op bedrijfsfeest, jubileum of evenement op niveau kunt u ons boeken . Donateurs en sponsors zijn natuurlijk ook van harte welkom. Klik hier voor meer informatie omtrent de mogelijkheden. 

HET GOOG HEEFT DE STATUS VAN CULTURELE ANBI INSTELLING. UW GIFT KAN EEN AFTREKPOST VOOR DE BELASTINGEN VAN 125% OPLEVEREN! NEEMT U CONTACT MET ONS OP?


(Foto: Pieter Troost)