Concerten

Concerten

Concertagenda

Ja, we mogen weer! Op 3 oktober 2021 vieren we het jubileum van onze dirigent Hans Lamers met een groots concert. Welke solisten er komen blijft een verrassing, maar het wordt geweldig. Kom je ook? Meer informatie en tickets vind je hier.

In de tussentijd kun je plaatsnemen op een goede stoel en thuis van het GOOG genieten.

Concerten

Het GOOG zet één keer per jaar een grote operaproductie op de planken. Zo hebben we vorige jaren de producties Opera meets Musical, Carmina Burana en de opera’s Eugen Onegin en Faust gebracht. We werken daarbij vaak samen met andere koren, solisten en orkesten.

Daarnaast geeft het GOOG meerdere concerten per jaar. Dat kan een groot klassiek operaconcert zijn of een klein geëngageerd operetteconcert. Alle combinaties zijn mogelijk.

Alvast inspiratie? Kijk hier naar sfeerimpressies van voorgaande concerten en bekijk onze concertgeschiedenis.

Kun je niet wachten tot het volgende concert? Volg ons op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je krijgt bericht voor elk concert.

  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

  Het GOOG boeken


  Een avondvullend programma, geheel verzorgd door het GOOG of samen met andere muzikanten? Vóór de pauze opera, daarna iets luchtiger? Het hele koor of het kleinere Vocaal Ensemble van het GOOG? Alles is mogelijk! Het GOOG is te boeken als groot koor of het ensemble voor bijvoorbeeld een evenement of culturele manifestatie. Lees meer over het GOOG boeken of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

  operaconcert

  Reacties van de pers en bezoekers

  Lees hier reacties van de pers en reacties van bezoekers.