Een koor met ambitie en plezier

Een koor met ambitie en plezier

Wij zijn een koor met ambitie. Ambitie en plezier. En als je bij ons komt zingen krijg je de ruimte om je talenten te laten groeien en je aspiraties waar te maken. Zodat we met elkaar de allerbeste performance op de planken zetten. Zodat het publiek wordt meegezogen in het verhaal, met alle drama die daarbij hoort. Je verwonderen, lachen, in stilte luisteren, een kleine traan, het is zo wervelend als het leven zelf.

Zingen en performen

Een opera- of operetteproductie gaat om de performance, om muziektheater. Hoe raken we de bezoeker? Door in de huid te kruipen van het verhaal, van de personage. Dat verhaal vertellen we, met uitstekende zang en theatrale presentatie. Dat moet je durven en daar word je bij het GOOG deskundig in begeleid.

We zijn een prettig divers gezelschap van ongeveer 50 mensen met een grote liefde voor het zingen van mooie muziek. Kijk en luister hier naar het GOOG in volle actie.

Heb je zin om erbij te komen? Dan vind je hier meer informatie over het koor en de repetities.

Professionele begeleiding en artistiek team

Het Gelders Opera- en Operette Gezelschap, kortweg GOOG, is opgericht in 1954. We zijn een gezond koor met professionele begeleiding waaronder een bevlogen en bekwaam artistiek team.

Met elkaar maken we het waar

Een bloeiende vereniging zoals het GOOG is alleen mogelijk door een grote inzet van actieve leden, projectleden, commissies, werkgroepen en het bestuur.

En aangevuld met bijdragen van donateurs, de Vrienden van het GOOG, sponsoren, subsidieverleners, kunnen we vele concertbezoekers een onvergetelijke avond bezorgen.

Bijzondere producties van hoog niveau

Het GOOG onderscheidt zich door bijzondere en uitdagende producties van een hoog vocaal en artistiek niveau. We ontwikkelen steeds nieuwe producties zoals een flashmob in een ziekenhuis, een Scratch en ‘Opera meets Musical’. En we vormen regelmatig nieuwe samenwerkingsverbanden met bekende solisten, orkesten en andere koren.

Het GOOG is opgericht in 1954. Vanaf het begin van ons bestaan hebben we jaarlijks een operaproductie of een galaconcert van hoge kwaliteit gegeven, waaraan in de loop der jaren veel bekende operasterren meewerkten. De keuze van de opera’s en operettes is zeer afwisselend en divers. Lees meer over de boeiende geschiedenis van het GOOG.

Wie steunen ons?

In de dynamische cultuursector blijft een theaterkoor zoals het GOOG staande door een grote inzet van alle leden en diverse groepen om ons heen.

Een operaproductie van goede kwaliteit kost geld, kennis en tijd. Gelukkig wordt het GOOG ondersteund door

Draag jij het GOOG ook een warm hart toe?

Doneer, word Vriend, sponsor ons, boek een concert of verras ons op een andere wijze via deze pagina.

Wil je een verrassende en mooie muzikale omlijsting?

Als je een groot bewonderaar bent van hoge kwaliteit opera- en operettemuziek met soms een sprongetje naar musical, dan ben je bij het GOOG aan het juiste adres. Naast onze eigen concerten en activiteiten zijn we ook te boeken voor optredens op maat.
Denk daarbij aan een bedrijfsfeest, tijdens een bruiloft of begrafenis, kerstvieringen en optredens in verzorgingshuizen. Ook kunnen wij met een flashmob een leuke publiciteit genereren. Wij zingen met een kleine groep solisten, het ensemble van ongeveer 25 zangers of met het gehele koor. Met elkaar maken we van iedere voorstelling een onvergetelijke ervaring.
Je kunt het hele GOOG of het ensemble boeken. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn altijd in voor iets nieuws en pakken een uitdaging graag aan!