Sponsor worden

Sponsor worden? We kunnen alle hulp goed gebruiken, juist nu!

Een vereniging met ambitie kan niet zonder zijn sponsoren.
De organisatie van het GOOG vertoont steeds meer gelijkenissen met het leiding geven aan een bedrijf en vraagt daarom om een meer zakelijke benadering. Naast contributies van de leden dragen sponsoren zorg voor een groot deel van de inkomsten van het GOOG. Dit betekent dat een sponsor een essentiële positie binnen het GOOG inneemt. Sponsoren zijn nodig, willen we als vereniging onze maatschappelijk rol op een goede wijze blijven vervullen. Het GOOG staat altijd open voor een op maat gemaakte vorm van sponsoring.

Het GOOG stelt daar een reclame-uiting tegenover, met vermelding op onze website met of zonder bedrijfslogo met een weblink naar de site van de sponsor, vrijkaarten of korting op entreekaarten voor een concert. Onze wederdienst is altijd in overleg.

Een sponsor bindt zich voor een bepaalde tijd (minimaal drie jaar) aan de vereniging. Hoe hoger het bedrag, des te meer staat daar tegenover. Er zijn de volgende mogelijkheden:

  1. sponsor voor € 250,– per jaar. De naam van de sponsor wordt genoemd op de internetsite, op onze concertprogramma’s etc. Daarnaast ontvangt de sponsor elk jaar twee vrijkaarten voor één productie of een concert.
  2. sponsor voor € 500,– per jaar. Zoals genoemd onder ad 1. en daarnaast uitgebreid met 15% korting op door sponsor tot maximaal tien extra bestelde entreekaarten voor onze productie of een concert.
  3. sponsor voor € 1.000,– per jaar. Zoals genoemd onder sponsor 2. de sponsor ontvangt vier vrijkaarten voor onze jaarlijkse productie of een concert.
  4. sponsor voor € 2.000,– per jaar of meer. De tegenprestatie van het GOOG is maatwerk.
  5. Projectsponsor Financiële adoptie van een gastsolist, materiaal, locatie of algemene sponsoring van het project. De tegenprestatie van het GOOG is maatwerk.

Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Bekijk hier onze huidige sponsoren.

Wil je geen sponsor worden maar wel het GOOG steunen?

Dat kan op allerlei manieren. We kunnen ook achter de schermen vele handen gebruiken in de diverse commissies; je kennis of netwerk kan voor ons van grote waarde zijn en je kunt ons financieel steunen door te doneren of wordt Vriend van het GOOG. Beide kunnen zelfs met belastingvoordeel omdat we een culturele ANBI zijn. Meer over ANBI hier!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Culturele-ANBI-Logo-SEG-Blauw-schuin-min-150x150.png