Sponsoren van het GOOG

Sponsoren van het GOOG

Dit zijn onze huidige sponsoren en samenwerkingsverbanden

Jouw organisatie of bedrijf er bij? Kijk dan voor meer informatie naar sponsor worden van het GOOG.

Fonds voor CultuurParticipatie

Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert het meedoen aan cultuur. Ze geeft subsidie aan culturele initiatieven in het hele land. Op school en in de vrije tijd. Dwars door alle disciplines heen. Cultuur maakt iedereen. 

Een historische buitenplaats in de 21ste eeuw. Bingerden is één van de oudst bewaard gebleven buitenplaatsen in ons land en ligt aan de rivier de IJssel, even buiten het Gelderse dorp Angerlo.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds steunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland.

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Het GOOG ontvangt ondersteuning van de provincie Gelderland in het kader van het programma Cultuur en Erfgoed, Kleine artistieke Producties en Festivals.

Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert film, theater- en concertbezoeken voor ouderen die dit niet meer zelfstandig ondernemen. Samen met een gastheer- of vrouw geniet u van een heerlijke avond uit. Iets om naar uit te kijken en nog lang van na te genieten! Wij nodigen u van harte uit om regelmatig met ons mee te gaan!

Impresariaat Tineke Ouwendijk helpt bij de organisatie van concerten/oratoria en operaproducties. Bemiddelt bij musici, instrumentaal en vocaal. Overeenkomsten maken? Snelle afhandeling? Dan bent u bij ons aan het goeie adres. Meer dan 30 jaar ervaring.

studio Sanhaveld

Studio Sanhaveld is een full service studio voor elke vorm van grafische communicatie. Dat betekent dat u met elk idee, van doodeenvoudig tot uiterst complex, bij Sanhaveld naar binnen kan stappen. Voor een plan voor uitwerking en voor de volledige realisatie. Studio Sanhaveld is eigendom van één van onze solisten, Pieter Troost. Hij is tevens de fotograaf van veel foto’s en video’s die op deze website te zien zijn.

Dialogus webdesign

Dialogus heeft deze website met veel plezier gebouwd en dat doen zij ook graag voor jou.

Deterink heeft de filmopname van het kerstconcert 2021 gesponsord.

 

Samenwerkingsverbanden en links

Wil je ook met ons samenwerken? Wij laten ons graag verrassen. Laat ons weten waar je aan denkt en neem vandaag nog contact met ons op.

GOOG is aangesloten bij BALK, Bond voor Amateurmuziektheater en Lichte Koormuziek.

BALK ondersteunt en stimuleert amateurkunst waarbij koormuziek al dan niet in combinatie met theater of dans een rol speelt. Balk ondersteunt hun leden, door bijvoorbeeld afspraken te maken met Buma en door het regelmatig verspreiden van een nieuwsbrief met daarin het laatste muziektheater- en koornieuws. Zij stimuleren deze vorm van amateurkunst door bijvoorbeeld festivals en workshops te faciliteren.

Diverse links over opera, koren, zingen en concerten

De Nationale opera

Vlaamse opera

Ugenda

Koorzangers

Operaweetjes

Operazuid

Uitlijn

Zing

Operamagazine

Opera Nederland

Christelijke concertagenda