Vrienden van het GOOG

Beste Vrienden van het GOOG,

Helaas wordt veel in onze levens nog steeds bepaald door de corona-pandemie. Dit raakt iedereen en ook helaas ons koor. We kunnen geen concerten geven en mogen ook niet samen met elkaar repeteren.

Wij repeteren door!

Maar dat betekent niet dat we stilzitten, want achter de schermen gebeurt er veel. Het nieuwe bestuur is enthousiast bezig met het zoeken naar goede mogelijkheden voor concerten voor als corona straks achter ons ligt. Ook blijven we gewoon repeteren; alleen is het nu volledig online met een video-dienst, Zoom. 
Hans Lamers verzorgt de repetities vanuit zijn huis, samen met Chris, onze pianist en repetitor. We zijn bezig met veel nieuwe opera- en operettestukken voor nieuwe concerten.
Door de actieve, enthousiaste benadering van Hans, studeren we goed thuis en is het heel goed te volgen. Ook worden er geregeld digitale podcasts opgenomen die we thuis kunnen bestuderen. Maar we doen ook meer: voor het sociale aspect hebben we in de decembermaand een paar keer een leuke avond gehad (ook weer digitaal en op afstand) met een pubquiz en een kerstbingo met echte prijzen. Dit was allemaal heel leuk georganiseerd door het bestuur.

Vier jubilarissen

Er waren verder dit jaar veel jubilarissen: Tineke Ouwendijk, Henk Serné, Jacques van Weerdenburg en Hans Lamers. Dat moet gevierd worden en dat gaat ook zeker gebeuren, maar we weten nog niet wanneer. Zodra een datum bekend is brengen wij u op de hoogte en willen we elkaar graag ontmoeten en bijpraten.

Nieuwe website groot succes

Zoals u ziet is de website geheel vernieuwd en dat is al gelijk een enorm succes. We hebben hierdoor nieuwe leden gekregen en dat zelfs in coronatijd. Het adres is hetzelfde gebleven www.GOOG.nl. Wilt u wat horen of zien van ons, dan is het de moeite waard om hier eens rond te kijken en geef het vooral door aan anderen.

Speciaal verzoek aan u

Monique Vos, uw contactpersoon van het GOOG, heeft een speciaal verzoek aan u:

https://youtu.be/FIDea2MzQD0

Mogen we weer rekenen op uw steun? Zeker in deze tijd waar we veel inkomsten van concerten missen, kunnen we alle steun goed gebruiken. Als Vriend van het GOOG willen we u vragen of u ons ook dit jaar weer wil steunen. Dat kan al vanaf € 25,-. Als u uw bijdrage voor 2021 nog niet heeft overgemaakt, kan dat nu heel gemakkelijk via onderstaande formulier. Wij danken u heel hartelijk!

Wij hopen dat we elkaar dit jaar in levende lijve en in goede gezondheid mogen treffen.

Kies het arrangement dat u aanspreekt en vul onderstaand formulier in. Wilt u echt een GROTE VRIEND van het GOOG worden en jaarlijks meer dan € 400,- schenken? Neem dan contact op met Theo Uffink, secretaris, telefoonnummer 06-53475698.

Kies uit de volgende arrangementen:

Piano (25 euro per jaar):
U ontvangt de nieuwsbrief en wordt van alles rondom GOOG en alle aanstaande concerten op de hoogte gehouden. Bij alle concerten die u bezoekt krijgt u gereserveerde plaatsen. Bij deze vorm krijgt u voor de goede orde nog geen gratis kaarten.
 
Mezzo (50 euro per jaar):
Hetzelfde als bij piano, inclusief 1 gratis kaart voor 1 eigen concert per jaar.
 
Forte (100 euro per jaar):
Hetzelfde als bij piano, inclusief:
* 2 gratis kaarten voor 1 eigen concert per jaar of
* 1 gratis kaart voor alle concerten in een jaar
 
Fortissimo (200 euro per jaar):
Hetzelfde als bij piano, inclusief 2 gratis kaarten voor elk concert.
 
Om het u zo laagdrempelig en makkelijk mogelijk te maken, hoeft u verder niets te doen voor uw gratis kaartje(s). U kunt gewoon naar het concert gaan en bij de entree van het theater aangeven dat u Vriend van het GOOG bent. U kunt zelfs desgewenst uw kaartje(s) overdragen aan iemand anders. Dit kunt u heel simpel doen door een mailtje te sturen aan secretariaat@goog.nl waarin u de naam van de persoon aan wie u de kaartje(s) doorgeeft; deze persoon wordt dan toegevoegd aan de gastenlijst.
 
NB: De gratis concerten gelden wel voor eigen concerten en dus niet voor concerten waarbij wij als GOOG ingehuurd worden als koor. Als hier sprake van is, maken we hier melding van in onze nieuwsbrief en in de concertagenda op onze site.