Vrienden van het GOOG

Lees hier onze laatste nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief Vrienden van het GOOG – 20 november 2023

Nieuwsbrief Vrienden van het GOOG – 27 september 2023

Nieuwsbrief Vrienden van het GOOG – 3 september 2023

Nieuwsbrief Vrienden van het GOOG – 10 maart 2023

Nieuwsbrief Vrienden van het GOOG – September 2022

Nieuwsbrief Vrienden van het GOOG – Maart 2022

 

Bericht aan onze Vrienden!

Even voorstellen! Wij zijn het GOOG: het Gelders Opera- en Operette Gezelschap. We zijn een regionaal klassiek theaterkoor dat al meer dan 65 jaar bestaat! Wij willen jou en iedereen laten genieten van opera, operette en musical op onze concerten en op evenementen waar we zingen en spelen!

Trots en blij met onze vriendschap! Geniet jij ook zo van onze concerten en producties? Dan hopen we jou tot onze vrienden te mogen rekenen. Je bent al vriend van GOOG door middel van een jaarlijkse kleine donatie. Wij beantwoorden je vriendschap met het maken van nog mooiere producties. En we bieden jou extraatjes.

Speciaal verzoek! Monique Vos, uw contactpersoon van het GOOG, heeft een speciaal verzoek aan u: Youtube

Mogen we weer rekenen op uw steun?

Als Vriend van het GOOG willen we u vragen of u ons ook dit jaar weer wilt steunen. Dat kan al vanaf € 25,-. Als u uw bijdrage voor 2021 nog niet heeft overgemaakt, kan dat nu heel gemakkelijk via onderstaande formulier. Wij danken u heel hartelijk!

Kies het arrangement dat u aanspreekt en vul onderstaand formulier in. Wilt u jaarlijks nog meer schenken en wilt u daar een speciale regeling voor treffen? Neem dan contact met ons op: contact. Op deze pagina vindt u ook onze bankgegevens, mocht u zelf een overboeking willen doen.

Kies uit de volgende arrangementen:

* Piano (25 euro per jaar):
U ontvangt de nieuwsbrief en wordt van alles rondom GOOG en alle concerten op de hoogte gehouden.
 
* Mezzo (50 euro per jaar):
Hetzelfde als bij piano. Bij alle concerten die u bezoekt krijgt u gereserveerde plaatsen.
 
* Forte (100 euro per jaar):
Hetzelfde als bij mezzo, inclusief 1 gratis kaart per jaar voor een eigen concert.
 
* Fortissimo (200 euro per jaar):
Hetzelfde als bij mezzo, inclusief 2 gratis kaarten per jaar voor een eigen concert.
 
Om het u zo laagdrempelig en makkelijk mogelijk te maken, hoeft u verder niets te doen voor uw gratis kaartje(s). U kunt gewoon naar het concert gaan en bij de entree van het theater aangeven dat u Vriend van het GOOG bent. U kunt zelfs desgewenst uw kaartje(s) overdragen aan iemand anders. Dit kunt u heel simpel doen door een mailtje te sturen aan secretariaat@goog.nl waarin u de naam van de persoon aan wie u de kaartje(s) doorgeeft; deze persoon wordt dan toegevoegd aan de gastenlijst. De gratis kaartjes gelden overigens wel voor eigen concerten en dus niet voor concerten waarbij wij als GOOG ingehuurd worden als koor. Als hier sprake van is, maken we hier melding van in onze nieuwsbrief en in de concertagenda op onze site.