Vrienden van het GOOG

Lees hier onze laatste nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief Vrienden van het GOOG – Maart 2022

Nieuwsbrief Vrienden van het GOOG – September 2022

 

Bericht aan onze Vrienden!

Het gaat goed met het GOOG na de corona. We hebben elke maand weer een concert en dat is zeer interessant voor u. Ook komen er constant nieuwe leden bij en die zijn zeer enthousiast en kunnen goed zingen. Het bestuur heeft veel energie en gaat gestaag door met plannen uitwerken en verdelen. Het werkt gelukkig allemaal heel erg goed samen en op onze locatie is het aangenaam vertoeven. Veel plezier en naborrelen met bitterballen. Die goede sfeer en beleving die er nu heerst op het koor brengen we graag aan jullie over. Graag zien we jullie op onze concerten en dat is ook te zien op deze website.

Wij stralen weer op het podium! Zojuist de gehele dag alles over Queen Elisabeth gekeken en u vast ook wel. Prachtige kostuums en tot in de puntjes goed verzorgd. Goed voorbereid. Alles klassiek en volgens een bepaald patroon. Heel goed te volgen voor de kijker en een lust voor het oog en een pleister voor de ziel. Maar dat heeft het GOOG ook allemaal voor u. Wij treden altijd op in galakleding in passend rood of zwart of blauw/groen en de mannen in bijpassend driedelig pak. Voor de pauze opera en na de pauze musical en operette. Tot de kerst geven wij sfeervolle concerten helemaal in stijl en juiste ambiance.

Wat nieuw is voor u zijn onze matinee concerten, de koffieconcerten. Lekker overdag en uiteraard hier in Gelderland, dus niet te ver. Romantisch om mee te maken en een lust voor het oog en oor uiteraard.

Zoals u ziet is de website een enorm succes. We hebben hierdoor nieuwe leden, zowel mannen als vrouwen in allerlei leeftijdcategorieën. Op TV is het ook al te zien dat iedereen houdt van klassieke muziek en u als Vriend betrekken wij overal bij. We zien u graag op ons eerstvolgende concert. Steun ons, zodat wij nu en in de toekomst theaterbelevenissen kunnen delen met u. Het adres is hetzelfde gebleven www.GOOG.nl. Wilt u wat horen of zien van ons, dan is het de moeite waard om hier eens rond te kijken en geef het vooral door aan anderen.

Speciaal verzoek aan u

Monique Vos, uw contactpersoon van het GOOG, heeft een speciaal verzoek aan u:

https://youtu.be/FIDea2MzQD0

Mogen we weer rekenen op uw steun? Zeker in deze tijd waar we veel inkomsten van concerten missen, kunnen we alle steun goed gebruiken. Als Vriend van het GOOG willen we u vragen of u ons ook dit jaar weer wil steunen. Dat kan al vanaf € 25,-. Als u uw bijdrage voor 2021 nog niet heeft overgemaakt, kan dat nu heel gemakkelijk via onderstaande formulier. Wij danken u heel hartelijk!

Wij hopen dat we elkaar dit jaar in levende lijve en in goede gezondheid mogen treffen.

Kies het arrangement dat u aanspreekt en vul onderstaand formulier in. Wilt u echt een GROTE VRIEND van het GOOG worden en jaarlijks meer dan € 400,- schenken? Neem dan contact op met Theo Uffink, secretaris, telefoonnummer 06-53475698.

Kies uit de volgende arrangementen:

* Piano (25 euro per jaar):
U ontvangt de nieuwsbrief en wordt van alles rondom GOOG en alle aanstaande concerten op de hoogte gehouden. Bij alle concerten die u bezoekt krijgt u gereserveerde plaatsen. Bij deze vorm krijgt u voor de goede orde nog geen gratis kaarten.
 
* Mezzo (50 euro per jaar):
Hetzelfde als bij piano, inclusief 1 gratis kaart voor 1 eigen concert per jaar.
 
* Forte (100 euro per jaar):
Hetzelfde als bij piano, inclusief:
* 2 gratis kaarten voor 1 eigen concert per jaar of
* 1 gratis kaart voor alle concerten in een jaar
 
* Fortissimo (200 euro per jaar):
Hetzelfde als bij piano, inclusief 2 gratis kaarten voor elk concert.
 
Om het u zo laagdrempelig en makkelijk mogelijk te maken, hoeft u verder niets te doen voor uw gratis kaartje(s). U kunt gewoon naar het concert gaan en bij de entree van het theater aangeven dat u Vriend van het GOOG bent. U kunt zelfs desgewenst uw kaartje(s) overdragen aan iemand anders. Dit kunt u heel simpel doen door een mailtje te sturen aan secretariaat@goog.nl waarin u de naam van de persoon aan wie u de kaartje(s) doorgeeft; deze persoon wordt dan toegevoegd aan de gastenlijst.
 
NB: De gratis concerten gelden wel voor eigen concerten en dus niet voor concerten waarbij wij als GOOG ingehuurd worden als koor. Als hier sprake van is, maken we hier melding van in onze nieuwsbrief en in de concertagenda op onze site.