Het GOOG boeken

Het GOOG boeken

Klassiek opera concert

Het Gelders Opera- en Operette Gezelschap (GOOG) verzorgt per jaar ongeveer 10 tot 15 optredens. Deze optredens verschillen in programmering en tijdsduur (van 15 minuten tot twee uur). Er is altijd ruimte voor meer optredens. Het GOOG heeft een omvangrijk en gevarieerd opera- en operetterepertoire. Daarom kunnen wij het programma-aanbod uitstekend afstemmen op jouw specifieke wensen.

Een avondvullend programma, geheel verzorgd door het GOOG alleen of samen met andere muzikanten? Vóór de pauze opera, daarna iets luchtiger? Het hele koor of het kleinere Vocaal Ensemble van het Goog? Alles is mogelijk!

concert Opera meet Musical van Gelders Opera en Operette Gezelschap en Amsterdam Musical koor

Enkele voorbeelden:

  • Het GOOG kan een mooie aanvulling zijn bij het jubileum van een muziekvereniging. Jullie spelen een aantal werken, wij zingen een aantal liederen en gezamenlijk voeren wij enkele stukken uit.
  • Heb je wel eens aan ons gedacht aan life-muziek voor de opening van een nieuw bedrijf? Het GOOG/Ensemble maakt er een waar feestje van!
  • Een directielid of een bedrijf viert een bijzonder jubileum. Tussen de gangen van het diner door kan het GOOG/Ensemble in 15 tot 20 minuten het een extra feestelijk tintje geven.
  • Even ontspannen bij een congres, een seminar of een organisatiedag?onderbreek de lange lijst van sprekers met een kort optreden van het GOOG/Ensemble als muzikaal intermezzo.

Eén ding is zeker: bij een willekeurige greep uit onze mogelijkheden bent u altijd verzekerd van een verrassingseffect!

Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor een complete invulling van bijzondere wensen. Wij reageren zo snel mogelijk en denken graag met je mee.