Steun ons, juist nu!

Steun ons, juist nu!

opera koor ondersteunen

Juist in deze tijden is jouw bijdrage extra welkom!

Het GOOG is in 1954 opgericht en bestaat al meer dan 65 jaar! Daar zijn we enorm trots op. Graag willen we nog vele jaren verder en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken, zeker nu! Net (voorlopig) uit de corona-beperkingen, hebben we nu weer, net als iedereen, te maken met grote prijsstijgingen. Dus we kunnen nog steeds elke bijdrage goed gebruiken!

Heb je wel eens genoten van een mooie uitvoering of draag je opera en operette een warm hart toe? Alle donaties zijn van harte welkom. Als tegenprestatie krijg je grote dankbaarheid van alle koorleden.

Alle kleine beetjes helpen, dank je wel!

 • Het GOOG is een ‘Culturele ANBI’, ofwel een culturele instelling van beoogd algemeen nut. Hierdoor zijn donaties aftrekbaar voor de belastingen.

Of word Vriend van het GOOG

Vriend worden kan al vanaf € 25,- per jaar. Jouw jaarlijkse bijdrage levert ons een stukje financiële basis. Als dank daarvoor word je op de hoogte gehouden van onze concerten en geniet je van vele voordelen.

Hoe word je Vriend van het GOOG?

Kies het arrangement dat je aanspreekt en vul onderstaand formulier in. Wil je echt een GROTE VRIEND van het GOOG worden en jaarlijks meer dan € 100,- schenken? Neem dan contact op met Theo Uffink, secretaris, telefoonnummer 06-53475698. Bekijk onze folder Vrienden van het GOOG

Kies uit de volgende arrangementen:

 • Piano € 25,- per jaar en krijg alle voordelen voor de Vrienden van het GOOG
 • Mezzo € 50,- per jaar en krijg 1 gratis kaart voor onze eigen productie
 • Forte € 100,- per jaar en krijg 2 gratis kaarten voor onze eigen productie

   

  Het GOOG heeft de culturele ANBI-status. Dat betekent dat de kosten van de donatie kan worden afgetrokken van je belastbaar inkomen, of zelfs 1,5 keer van de vennootschapsbelasting als een onderneming schenkt. RSIN/fiscaal nummer ANBI: 8151568.

  Sponsoring

  Sponsoren nemen een essentiële positie binnen het GOOG in. Sponsoren zijn nodig, willen we als vereniging onze maatschappelijk rol op een goede wijze blijven vervullen. Het GOOG staat altijd open voor een op maat gemaakte vorm van sponsoring.

  Lees meer over sponsor worden van het GOOG.

  ANBI

  Het GOOG is een ANBI-goedgekeurde culturele instelling. De gegevens voor het ANBI-certificaat staan hier.