Steun ons, juist nu!

Steun ons, juist nu!

opera koor ondersteunen

Juist in deze tijden is jouw bijdrage extra welkom!

Het GOOG is in 1954 opgericht en bestaat al meer dan 65 jaar! Daar zijn we enorm trots op. Graag willen we nog vele jaren verder en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken, zeker nu! We hebben net als iedereen, te maken met grote prijsstijgingen. Dus we kunnen zeker nu elke bijdrage goed gebruiken!

Heb je wel eens genoten van een mooie uitvoering of draag je opera en operette een warm hart toe? Alle donaties zijn van harte welkom. Als tegenprestatie krijg je grote dankbaarheid van alle koorleden.

Alle kleine beetjes helpen, dank je wel!

 

 

Of word Vriend van het GOOG

Vriend worden kan al vanaf € 25,- per jaar. Jouw jaarlijkse bijdrage levert ons een stukje financiële basis. Als dank daarvoor word je op de hoogte gehouden van onze concerten en geniet je van vele voordelen. Klik op deze link om meer te weten te komen over de Vrienden Van het GOOG.

Het GOOG heeft de culturele ANBI-status, zie hieronder voor meer infrmatie daarover. 

Sponsoring

Sponsoren nemen een essentiële positie binnen het GOOG in. Sponsoren zijn nodig, willen we als vereniging onze maatschappelijk rol op een goede wijze blijven vervullen. Het GOOG staat altijd open voor een op maat gemaakte vorm van sponsoring.

Lees meer over sponsor worden van het GOOG.

ANBI

Het GOOG is een ‘Culturele ANBI’, ofwel een culturele instelling van beoogd algemeen nut. Dat betekent dat de kosten van de donatie kan worden afgetrokken van je belastbaar inkomen, of zelfs 1,5 keer van de vennootschapsbelasting als een onderneming schenkt. RSIN/fiscaal nummer ANBI: 8151568.De gegevens voor het ANBI-certificaat staan hier.