Ben jij een enthousiaste zingende duizendpoot?

Ben jij een enthousiaste zingende duizendpoot?

Zing mee

Wij zijn het leukste koor uit Gelderland met gezellige, hardwerkende enthousiaste leden en een breed repertoire. Opera, operette en musical, we zingen het allemaal. Als je meedoet word je uitgedaagd om te zingen en te performen, om met elkaar een geweldige productie neer te zetten. Kom eens langs en kijk en voel of wij het antwoord zijn op jouw zoektocht naar een energiek koor.

Naast de wekelijkse repetities organiseren we ook workshop’s, concerten en evenementen. We repeteren op de dinsdagavonden (van ongeveer 20:00u tot 22:00u) in Zalencentrum Lebret in Oosterbeek; een hele fijne accommodatie waar we niet alleen een fijne ruime zaal hebben, maar ook uitstekend kunnen naborrelen aan de bar!

Alle stemgroepen zijn op dit moment welkom. Kom gerust kijken en luisteren. Je kunt altijd een keertje langskomen. Als je je vooraf aanmeld, zorgen we dat er een muziekmap voor je klaar ligt.

Je kan nu ook projectlid worden!

Zingen is inspanning en ontspanning tegelijkertijd. Tijdens de repetitie ben ik helemaal in het hier en nu, ben volledig geconcentreerd en geef klank vanuit ruimte en vrijheid. Ik voel mijn adem, zie de dirigent en andere dierbare koorleden om me heen. Alle tonen vloeien samen en ik voel intens wat dit alles met me doet. Na afloop ga ik vol energie en totaal tevreden naar huis.”

Bij een concert van het GOOG zing je altijd zonder boek, met de bijpassende emotie en vaak met regie! Om dat te kunnen word je onder begeleiding tot het volgende uitgedaagd:

 • Stevig studeren, maar altijd tijd voor een kwinkslag
 • Veel voldoening om na hard studeren een mooi concert te geven
 • Genieten van een warme en open sfeer
 • Ontwikkeling van je zangkwaliteiten en acteerprestaties
 • Deelname aan cursussen
 • Profiteren van een professionele artistieke leiding
 • Aandacht voor stem- en koorvorming
 • Deelnemen aan concerten met gerenommeerde solisten.

Repetities

Repetitie Gelders Opera en Operette Gezelschap

 

We repeteren zoals gesteld op dinsdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Lebret, Lebretweg 51 in Oosterbeek. Goed bereikbaar met het o.v. en er is voldoende parkeergelegenheid.
Als het niet kan repeteren we via Zoom.

Op de repetities zing je onder de bezielende leiding van dirigent Hans Lamers en begeleider Chris Kok. Kijk naar de huidige zangers als je alvast wilt zien met wie je gaat zingen.

In ‘Uit met Esther’ van Omroep Gelderland zie je het koor met dirigent Hans Lamers en repetitor Chris Kok in actie tijdens een repetitie van 2018.

Scholing

Binnen het GOOG is veel ruimte voor de ontwikkeling en training van je stem en je expressie. Er worden geregeld trainingen, masterclasses en andere activiteiten georganiseerd waarmee je je verder kan ontwikkelen als ensemble- of solozanger. Ambitieuze leden krijgen de kans om zich verder vocaal en theatraal te ontplooien.

Bestuur

Een koor met ambities en plezier dat bruist van de activiteiten, heeft ook een actief bestuur. Bekijk hier de leden van het bestuur.

Commissies

Om een mooie opera of operette op het toneel te zetten zijn ook je andere talenten van harte welkom. Je kunt je uitleven bij de volgende commissies:

 • PR-commissie
 • Technische dienst
 • Kostuumcommissie
 • Grimeteam
 • Educatie-commissie
 • Muziekcommissie

Lid worden

Je kunt tot 4 keer vrijblijvend met ons repeteren om te voelen of we bij jou passen. Heb je eenmaal besloten om lid te worden? Dan doe je een stemtest zodat we je in de juiste stemgroep kunnen indelen en we een idee hebben van jouw muzikale niveau en ambities.
Wil je alvast weten met wie je gaat zingen? Bekijk de actuele ledenlijst en meer informatie over Hans Lamers en Chris Kok.

Contributie

De contributie bedraagt € 34,50,- per maand, voor fulltime studenten € 17,50 per maand. Je hoeft (uitzonderingen daar gelaten) zelf geen bladmuziek te kopen, die krijg je van ons (digitaal en/of analoog).

Interesse?

Meld je aan! Je kan als je wilt meteen mee komen doen met één of meer repetities!

   

  Je kunt ook kijken naar het koor in actie.