High Tea concert Veenendaal, 20 november 2022

High Tea concert Veenendaal, 20 november

Wij brengen in samenwerking met Lampegiet op zondagmiddag 20 november een sprankelend operaconcert naar Veenendaal. Het matinee-concert in de foyer van Theater Lampegiet wordt onder het genot van een high tea een ware belevenis.

Tijdens de high tea die Theater Lampegiet en het GOOG organiseren, kan het publiek genieten van vele hoogtepunten uit de operawereld. Muziek uit de Lustige Witwe van Lehar, het Vilja lied, of Belle Nuit van Offenbach. De hoogwaardige operazang en de ongedwongen sfeer van de high tea, zorgen voor een bijzondere belevenis. Van liefdesduetten van Strauss, tot grootse opera-aria’s van Mozart, Gounod en Verdi, er komt van alles voorbij. De klassiekers worden afgewisseld met moderner repertoire van muzikanten als Gershwin en Sondheim. Theetafel Opera is een vrijmoedige voorstelling voor iedereen die op luchtige wijze kennis wil maken met opera.

Zondag 20 november 2022 in Theater Lampegiet dus. De voorstelling begint om 14.00 uur. Tickets inclusief high tea zijn verkrijgbaar voor 45,00 euro via www.lampegiet.nl.