Een lintje van de koning en erelid!

Nieuws

Een lintje van de koning en erelid!

Voor Jacques van Weerdenburg was het op 26 april dubbel feest. Totaal verrast ontving hij een lintje ? mede dankzij zijn inzet als penningmeester en later administrateur van het GOOG. En daarna kreeg hij ook uit handen van het bestuur een oorkonde overhandigd als Erelid van het GOOG. Met een mooie bos bloemen! Al met al een feestelijk en verrassend gebeuren.

Jacques heeft zich bijna 40 jaar met grote betrouwbaarheid ingezet voor het GOOG. Het meest bijzondere daaraan is dat hij zelf niet bij het GOOG zong. Door het enthousiasme van zijn vrouw wilde Jacques ook een steentje bijdragen, en dat heeft hij bijna 40 jaar dan gedaan!

De tekst van de gemeente Apeldoorn:
‘De heer J.H.W. van Weerdenburg (70 jaar, Apeldoorn, Lid in de Orde van Oranje-Nassau).
Al bijna 35 jaar is de heer Van Weerdenburg actief bij het Gelders Opera- en Operette Gezelschap. Hij is er penningmeester geweest en administrateur. Samen met het bestuur wist hij de vereniging ook in soms moeilijke periodes draaiende te houden. Daarnaast helpt hij ook bij allerlei andere werkzaamheden binnen de vereniging. De heer Van Weerdenburg is ook al heel lang lid van het Acolythencorps Pius X van de Onze Lieve Vrouwekerk. Hier heeft hij diverse functies bekleed, waaronder ook weer die van penningmeester.’